[ŠPANSKO] Uz izbor paketa do obnovljene i blistave kože lica u La Camilla beauty bar u Zagrebu - VIP Anti age tretman za lice ili tretman dubinske njege lica i dermapenom, uz do 63% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi tretmani se moraju iskoristiti do 30.01.2024.

Ultrazvučno čišćenje kože špatulom je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Dermapen je nekirurška metoda koja može uvelike pomoći u smanjenju akni, ali svi koji imaju poteškoća s prištićima znaju da akne nisu jedini problem. Mnogi se tako bore s ožiljcima koje prištići ostavljaju za sobom. Dermapen je postupak koji uključuje male ubode sterilnih iglica na koži za stvaranje proizvodnje kolagena. Rezultat je glađa, svjetlija i čvršća koža. Velika je prednost što se može koristiti na gotovo svim tipovima i tonovima kože, sve dok osoba nema otvorenih rana, infekcija ili problema sa zacjeljivanjem.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.