Povijest hotela potječe još iz davne 1886. kada je ova zgrada bila poznati Pansion... GRATIS paket za 2 djece do 7,99 godina u Deluxe sobi, obiteljskoj sobi ili apartmanu! Kupon vrijedi do 23.12.2023.; zauzeti termini 01.12.-3.12., 08.12.-10.12.

HOTEL DOMINO 4* smješten je u adaptiranoj vili s početka 20. stoljeća koja se nalazi uz more, tik do šetnice Lungomare. Građena je po principu mediteranske ladanjske arhitekture, gdje su se u svojoj veličanstvenosti, ispreplitale arhitektura i krajobraz; vile su okružene vrtovima, parkovima i šetnicama. 

U svom začetku, u vili je bila smještena praonica rublja, koja je kasnije, uz adaptacije, bila prenamijenjena u turistički objekt. Zahvaljujući razvoju turizma u Opatiji, Kraljici Jadrana, i naša se vila pronašla u ponudi za bogate grofove i plemkinje. Kroz povijest imala je različite nazive i priče… a sada je došlo vrijeme je da opet otvori svoja vrata. Ukoliko želite uživati u pogledu na prekrasno Jadransko more, jednostavno se spustite odmah ispod hotela na plažu i uživajte u sunčanim danima te prekrasnom pogledu.

Iskušajte primorske okuse u Restoranu Domino! Lokalne namirnice pretvaraju se u simfonije primorskih okusa. Zahvaljujući povoljnoj klimi i dostupnosti namirnica - imat ćete priliku kušati vrhunske specijalitete, ravno iz mora. Kvarner ima kuhinju koja u sebi sadrži elemente kontinentalne i mediteranske kuhinje - ribu i plodove mora, ali i jela s tjesteninom ili grahom. Oduševite i iznenadite svoja osjetila ukusnom, domaćom, primorskom kuhinjom.

Očekuje Vas potpuna udobnost suvremenog interijera, prostrani kreveti, luksuzna posteljina, primorski detalji i meka ambijentalna rasvjeta. S terase, pogled se pruža na prekrasno Jadransko more, u daljini na Rijeku i Krk. 

OPATIJA je turistička destinacija s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Opatija se počela turistički razvijati krajem 19. stoljeća zahvaljujući svojem geografskom položaju zbog čega je danas Opatija simbol našeg turizma. Zahvaljujući razvoju moderne cestovne mreže lako dostupna osobnim automobilom u samo nekoliko sati vožnje iz svih važnih središta regije.