Uživajte u Opatiji i ljepotama Kvarnera uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Domino 4*...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 199,00 €
1.499,37 kn
Uštedi još 10,00 €
75,35 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Povijest hotela potječe još iz davne 1886. kada je ova zgrada bila poznati Pansion... GRATIS paket za 2 djece do 7,99 godina u Deluxe sobi, obiteljskoj sobi ili apartmanu! Kupon vrijedi do 23.12.2023.; zauzeti termini 01.12.-3.12., 08.12.-10.12.

HOTEL DOMINO 4* smješten je u adaptiranoj vili s početka 20. stoljeća koja se nalazi uz more, tik do šetnice Lungomare. Građena je po principu mediteranske ladanjske arhitekture, gdje su se u svojoj veličanstvenosti, ispreplitale arhitektura i krajobraz; vile su okružene vrtovima, parkovima i šetnicama. 

U svom začetku, u vili je bila smještena praonica rublja, koja je kasnije, uz adaptacije, bila prenamijenjena u turistički objekt. Zahvaljujući razvoju turizma u Opatiji, Kraljici Jadrana, i naša se vila pronašla u ponudi za bogate grofove i plemkinje. Kroz povijest imala je različite nazive i priče… a sada je došlo vrijeme je da opet otvori svoja vrata. Ukoliko želite uživati u pogledu na prekrasno Jadransko more, jednostavno se spustite odmah ispod hotela na plažu i uživajte u sunčanim danima te prekrasnom pogledu.

Iskušajte primorske okuse u Restoranu Domino! Lokalne namirnice pretvaraju se u simfonije primorskih okusa. Zahvaljujući povoljnoj klimi i dostupnosti namirnica - imat ćete priliku kušati vrhunske specijalitete, ravno iz mora. Kvarner ima kuhinju koja u sebi sadrži elemente kontinentalne i mediteranske kuhinje - ribu i plodove mora, ali i jela s tjesteninom ili grahom. Oduševite i iznenadite svoja osjetila ukusnom, domaćom, primorskom kuhinjom.

Očekuje Vas potpuna udobnost suvremenog interijera, prostrani kreveti, luksuzna posteljina, primorski detalji i meka ambijentalna rasvjeta. S terase, pogled se pruža na prekrasno Jadransko more, u daljini na Rijeku i Krk. 

OPATIJA je turistička destinacija s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Opatija se počela turistički razvijati krajem 19. stoljeća zahvaljujući svojem geografskom položaju zbog čega je danas Opatija simbol našeg turizma. Zahvaljujući razvoju moderne cestovne mreže lako dostupna osobnim automobilom u samo nekoliko sati vožnje iz svih važnih središta regije.