Vitaminskom infuzijom protiv nedostatka energije, iscrpljenosti, stresa i kroničnog umora! Kupon vrijedi do 30.01.2024.

Infuzijska terapija najbrži je način rehidracije organizma, jer se vitamini unose izravno u krvotok. Upravo zbog intravenoznog načina primjene apsorpcija je 100% što za posljedicu ima brži i učinkovitiji utjecaj na cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Prednosti infuzijske terapije: jačanje imuniteta ● poboljšanje koncentracije ● podizanje razine energije ● ublažavanje upala ● smanjenje umora ● liječenje mamurluka ● poboljšanje raspoloženja ● detoksikacija ●  prije i nakon estetskih (ali i ostalih) zahvata.

Učinci terapije su primjetni odmah nakon terapije, a terapija traje oko 30 minuta.

Prije terapije obavlja se razgovor s liječnikom kako bi se osigurao individualan pristup vezan uz konkretne vitamine potrebne pacijentu. U pravilu se koristi koktel vitamina B kompleksa i vitamina C.

Poliklinika Anova nudi Vam inovativni pristup liječenju u skladu s američkim i zapadnoeuropskim standardima. Usluga bez čekanja u terminu koji Vama odgovara. Onkologija, kardiologija, gastroenterologija, psihijatrija, fizikalna medicina, ultrazvučna i laboratorijska dijagnostika, estetska medicina... samo su neke od usluga koje nudimo.