Relax odmor u Međimurju - 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u Apartmanima Lapaž na bazi polupansiona u novootvorenom restoranu Halicanum i dvodnevno kupanje u Termama LENDAVA!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 179,00 €
1.348,68 kn
Uštedi još 9,00 €
67,81 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do 6 godina boravi GRATIS! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, do 25.12.2023.

APARTMANI LAPAŽ nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem uživanju, od apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto.

Svaki apartman ima kuhinju, blagovaonu i sobu (jednu ili dvije) i kupaonicu. Apartmani imaju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu.

U cijenu također uključeno neograničeno korištenje finske saune u sklopu objekta Lapaž i kupaonice s hidromasažnim ili tuš kadama, korištenje roštilja, najam bicikla, Internet i parking.

Restoran otvorenog tipa, HALICANUM, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. 

Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.

U cijenu uključeno i dvodnevno kupanje u Termama LENDAVA!

Thermal resort Lendava nalaze se u 12 km udaljenoj Lendavi u Sloveniji (vozite se kroz Međimurje i nekoliko kilometara nakon granice dolazite do termi), a imaju unutarnje i vanjske bazene sa PARAFINSKOM TERMALNOM toplom vodom, jacuzzi sa toplom vodom, FKK bazen te razne aktivnosti kao što su aqua aerobik u jutarnjem terminu. Radno vrijeme termi je od 8 do 20 sati i vikendom noćno kupanje do 22 sata.

LENDAVSKE TOPLICE poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava. Kupanje u njoj omiljeno je među starijima i sportašima koji aktivnost na otvorenom završavaju u zagrljaju te jedinstvene parafinske vode. Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom.