Idiličan tjedni odmor i opuštanje u Toplicama Sveti Martin uz 2, 5 ili 7 noćenja za 2 osobe u opremljenom i modernom Apartmanu Sandra 4* i mogućnost doručka i večere u restoranu Halicanum!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 22.12.2023.

*Nadoplata za korištenje ponude vikendom (petak i subota) 30 eura po kuponu.

APARTMAN SANDRA 4* nalazi se u samim Toplicama Sveti Martin i 300 je metara udaljen od ulaza na bazene Temple of Life.

Ugodno uređen veliki apartman sa dvije spavaće sobe sa dva francuska ležaja koji se po potrebi mogu razdvojiti te ležajem u dnevnoj sobi na trosjedu na razvlačenje.

Apartman ima kupaonicu sa hidromasažnom kadom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, plinskim štednjakom i pećnicom, a ukoliko Vaš odmor ne želite provesti u kuhinji, međimurske specijalitete možete kušati u kvalitetnim i višestruko nagrađivanim restoranima poput Potrtog kotača, Le Batata, Bistroa Jastreb, Izletišta Goričanec, Bistroa Arka, čija lokalna gastronomija je i dobitnik prestižne nagrade Europske destinacije izvrsnosti.

Prostrani apartman ima blagovaonicu sa dnevnim boravkom sa LCD TV i veliku terasu sa pogledom na Toplice Sveti Martin. Da zimi ne bude hladno, a ljeti vruće, apartman ima centralno grijanje (podno grijanje + radijatori) i klima uređaj.

EXTRA pogodnost - 20% popusta na cijene ulaznica Termi Sveti Martin (ovisno o raspoloživosti)! 

Mogućnost nadoplate za obroke u Restoranu Halicanum (30 m od apartmana): doručak 8 eura/osobi, večera 10 eura/osobi.

Restoran otvorenog tipa, Halicanum, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. 

Kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako se pruža gostima ne samo gastronomsko iskustvo, već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.