POSEBNA AKCIJA - 92% POPUSTA na 20 tretmana u Salonu Tajna ljepote u Zagrebu - 4D kavitacija, radiofrekvencija, limfna drenaža/lipo laser, termo deka i body wrapping, sve za samo 55€!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.12.2023.

GRATIS - RF lica, anti-age tretman za poticanje regeneracije kolagena i elastina, zaglađivanje bora i zatezanje kože ili 8D HIFU mala zona po izboru (izbor između nazolabijalnih bora, mrštilica između obrva, podočnjaka ili podbratka)!

Paket od 20 TRETMANA uključuje:

● 5 x 4D KAVITACIJA

● 5 x RADIOFREKVENCIJA TIJELA (izbor između vakumske RF za smanjenje celulita ili RF s laserskom zrakom za smanjenje obujma i celulita)

● 5 x LIMFNA DRENAŽA ILI LIPO LASER

● 5 x TERMO DEKA (s otvorima za ruke)

● 5 x BODY WRAPPING (s fluidom od guarane za brže sagorijevanje masnoće, redukciju celulita i zatezanje kože)

4D KAVITACIJA emitira ultrazvučne valove od 40-50 kHz na dvije odvojene modulacije, koje prodiru kroz kožu do dubine od 9 mm što je dovoljno da se u cjelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće. Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto.

RADIOFREKVENCIJA djeluje na principu elekromagnetskog polja, kontolirano zagrijava dermis i potkožno tkivo dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost pa su zato tretmani neinvazivni i vrlo ugodni.  U našem salonu dostupne su Vam vakumska, monopolarna, bipolarna, tripolarna i heksapolarna radiofrekvencija s dodatkom laserske zrake.

LIMFNA DRENAŽA je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Zbog današnjeg tempa života, stresa, pretjeranog stajanja ili sjedenja vrlo često se susrećemo sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. Svi ti medicinski i kozmetički problemi uz sve ostale metode uspješno se tretiraju i limfnom drenažom.

LIPO LASER još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direktno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. 

TERMO DEKA uz BODYWRAPPING/OVIJANJE FOLIJOM je pasivna i izuzetno ugodna terapija kojom osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana.