NOVO - ponude popularnih i učinkovitih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u novootvorenom salonu Body Secret u Rijeci - paketi od 20 ili 30 tretmana uz do 65% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.02.2024.

LIMFNA DRENAŽA ili presoterapija pokreće limfu u vašem tijelu te Vas rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom na taj način dobiju bolju prokrvljenost, a noge postaju zaglađenije i utegnute forme. Vidljivo pospješuje protok i cirkulaciju, što za konačni cilj ima oslobođanje masti i podiže tonus kože. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.

MADEROTERAPIJA je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 posto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

TERMODEKA se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica.

BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma.