CIRKUS SPEKTAKL ponovo u gradu - ulaznica već od samo 9€ za CIRCO GRANDE COLOSSEUM u SPLITU! Uživajte u 2 SATA raznih atrakcija u petak, subotu ili nedjelju!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje ulaznicu za 1 odraslu osobu ili 1 dijete 2-12 godina za predstavu Circo Grande Colosseum u grijanom šatoru. Kupon vrijedi za 1 predstavu u PETAK u 18h ili u SUBOTU u 15h ili 18h ili NEDJELJU u 11h, 15h ili 18h, u sezoni od 24.11. do 17.12.2023.

Trajanje predstave 2 sata, a između je uključeno 15 minuta pauze

Mjesto održavanja predstave na Kamper parkingu Kopilica 25

Uživajte u DVOSATNOM SPEKTAKLU koji uključuje brojne ATRAKCIJE: globus smrti (Globe of Death) sa motorima, akrobate, mađioničarski show, zračnu točku, hodanje po žici, klaunove i još mnogo toga u čemu će uživati sve generacije, i mali i veliki!

ANIMAL FRIENDLY SHOW! :)

Cirkus vodi uhodan, svjetski poznati obiteljski tim - 9. generacija sa preko 45 godina poslovanja, a u Hrvatskoj gostuju već nekoliko godina na oduševljenje publike koja se rado iznova vraća.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, kupon obavezno isprintati i predočiti na ulazu prilikom dolaska ili predočiti u digitalnom obliku preko mobitela!