Poznati okusi i mirisi zimskih delicija na imanju ETNO PARK ZAGREB - sarma sa pire krumpirom ili domaće kobasice sa dinstanim zeljem i restanim krumpirom, uz domaću rakiju i štrudlu od jabuke!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Moderni pristup tradicionalnoj gastronomiji... Radno vrijeme: od srijede do petka 12-21h, subota i nedjelja 18-21h. Kupon vrijedi do 31.01.2024.; restoran ne radi 24.12.2023.-10.01.2024.

ETNO PARK ZAGREB

Pobjeći od gradske vreve uslijed radnog tjedna u osobnu oazu mira i zelenila na „me time“, dobru kavicu, domaću štrudlu ili čak na ručak/večeru poslije posla, sada možete u bilo kojem trenutku.

Naš restoran otvoren je za sve goste od srijede do nedjelje, unutar radnog vremena. Osim božanstvenih gastro delicija kojima ćete zadovoljiti svoje okusne pupoljke, ostala osjetila zadovoljit ćete pogledom s terase restorana na prekrasnu livadu i „open space“ zelenila. 

Ovo utočište nadomak centra Zagreba (samo 20-ak minuta vožnje autom), a opet daleko od buke i zagađenja, može biti vaše od srijede do petka 12-21h, ili subotom ili nedjeljom 18-21h.

Dođite, povedite prijatelje, obitelj, djecu, ma dođite i sami – u svakom slučaju naši chefovi će se pobrinuti da se osjećate kao poseban gost. Dodatna zatvorena terasa pokraj restorana ima ukupan kapacitet od 100 sjedećih mjesta te ju možete iznajmiti kao salu "PARK" za vaše privatne evente.