Trajno vitka s Figurellom! 30 vrhunskih PUSH UP tretmana + TEST INTOLERANCIJE! Garantirano smršavite uz čak 81% popusta u Zagrebu, Rijeci i Zadru! Amex i Diners na rate !

673 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Figurella i Crno Jaje u akciji! 30 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela + test intolerancije na hranu koji će Vam također pomoći u bezbolnom i zdravom mršavljenju! ZAGREB,ZADAR I RIJEKA! OBAVIJEST- od 30.01.2015. popunjeni su termini u Zagrebu i Zadru od siječnja do ožujka te se termini zakazuju za travanj. U Rijeci termini su popunjeni do svibnja.

Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljena i usavršena proučavanjem ženskog tijela. Ova originalana metoda prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi povratile željenu formu i istinsku ljepotu.

Figurella Vam nudi mršavljenje i oblikovanje onih djelova tijela koji su za tebe kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi i stražnjica.

Međutim svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponovljiva. Zato Vas samo personalizirana metoda dovodi do ozbiljnih i trajnih rezultat! Darujte svoje povjerenje Figurelli i Vaša silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a Vaše tijelo mršavije i čvršće.

Ponuda uključuje: 

30 vrhunskih PUSH UP tretmana + test intolerancije na hranu (10 osnovnih namirnica)

30 tretmana uključuje:

14 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu,

14 suhih ozonskih kupki, 

2 anticelulitna tretmana (sa Icoon aparatom u Zagrebu, LPG aparatom u Rijeci i ultrazvukom u Zadru),

Test intolerancije na hranu na 10 osnovnih skupina namirnica,

Analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani u 3 grada – Zagrebu, Rijeci, Zadru!

Kod svakog dolaska se koriste 2  tretmana, jedan tretman vježbanja u termofiziološkom ambijentu i jedan tretman suhom ozonskom kupkom.

Trajanje jednog dolaska je individualno.

Na tretmane se dolazi redovito 1- 2x tjedno.

Metoda Figurella se provodi  tri koraka.

Prvi korak u metodi Figurella je ciljana fizička aktivnost koja se izvodi na posebno patentiranom ˝ležaju˝ Figurella. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8 C, koja uz ciljanu fizičku aktivnost omogućava vrhunski rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage.

Nakon fizičke aktivnosti slijedi opuštanje unutar suhe ozonske kupke. Terapija ozonom traje 15-ak minuta i pomaže pri aktivaciji mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva, koja se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje su prisutne masne naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće, odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga. Koži pomaže da udahne dovoljnu količinu kisika čime postaje blistava i svilena, tkivo glatko, kompaktnije i čvršće. Konačni rezultat je eliminacija celulita te trajno meka i sjajna koža.

Svakako pročitajte ovo pismo i uvjerite se i sami kako je Figurellin program savršena metoda mršavljenja za Vas: Pismo klijentice!

Ove godine za još bolji rezultat Figurella je u svoju ponudu uključila test intolerancije na hranu na 10 skupina namirnica kako bi  na lakši način uklonili suvišne kilograme i poboljšali svoje zdravstveno stanje. Postoji li hrana koja vam uzrokuje loše raspoloženje, probleme sa oticanjem, proljev ili zatvor, patite li od čestih glavobolja ili imate problema sa disanjem, sve ove tegobe i još mnoge druge mogu biti uzrokovane intolerancijom na hranu.

Što je intolerancija na hranu?

Intolerancija na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive. Nastaje uslijed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane. Određena vrsta hrane može izazvati abnormalnu reakciju organizma, što u nekim slučajevima izaziva probavne tegobe, a u drugima manifestacije koje mogu biti neprimjetne te ih je vrlo teško povezati s hranom.

Znakovi i simptomi intolerancije
Intolerancija na hranu je kronične naravi sa zamaskiranim simptomima te ju je teže dijagnosticirati od alergije. Značajno variraju od osobe do osobe, a često nas navedu na krivi trag. Simptomi kod intolerancije se javljaju par sati do dva dana nakon konzumacije hrane, a mogu se manifestirati kao:
grčevi u trbuhu, mučnine, proljev, zatvor, suhi kašalj, astma, nadraženo ždrijelo, rinitis, svrbež, osip, akne, psorijaza,  migrena, glavobolja, vrtoglavica, tjeskoba, depresija, umor, ...

Kako se provodi testiranje?

Pacijent od terapeuta dobiva u ruku okruglu elektrodu, a na drugoj ruci terapeut pomoću određene mjerne naprave mjeri na točkama akupukture energiju meridijana. Pri tome se koristi omometar na čiju skalu se prenosi vrijednost izmjerene energije.
Samo testiranje  je bezbolno i rezultati su poznati već tokom testiranja.

Kako bi se došlo do savršenog prehrambenog programa važan je razgovor s nutricionistom da bi se točno odredilo što je dobro, a što loše u dosadašnjim prehrambenim navikama osobe. Nakon toga se vrši samo testiranje. Nalaz testa intolerancije na hranu dobiva se u pisanom obliku sa prilagođenim savjetima o prehrani i općim smjernicama ovisno o stupnju intolerancije na određenu namirnicu.

Osjećati se dobro u svom tijelu uvelike ovisi o prehrani koja je pokretač svakog živog bića, zato nam je cilj da ona bude pravilna i odgovarajuća za naše tijelo.
 
Dosadašnja iskustva pokazala su veliko zadovoljstvo naših klijentica koje su promijenivši izbor namirnica, postigle jako dobre rezultate u mršavljenju i gubljenju centimetara te eliminaciji celulita. Novim načinom prehrane i metodom Figurella svoj način življenja su pomakle na jednu višu razinu, na bolje, a to je stil za kojim svi težimo.

Adresa usluge u Zagrebu, Rijeci i Zadru:

ZAGREB - Petrinjska 6, Tel: 01/4848 592, 4847 883, tel/fax: 01 4847 895 RIJEKA - Ivana Zajca 7, Tel. 01/321 433, tel./fax. 051/321 434             ZADAR - Postrojbe specijalne policije 15 (TIZ), Tel. 023/305 010, Tel./Fax. 023/305 438