DOČEK 2024. u Hotelu Podravina 3* u Koprivnici uz bogati buffet stol, paket neograničenog pića i Novogodišnju večeru i Enigma Band te 2 noćenja u depandansi Bijela kuća s polupansionom!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještaj je u depandansi Bijela kuća udaljenoj 500 metara od Hotela Podravina, a hotel organizira taxi prijevoz do Bijele kuće za sve goste depandanse. Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 30.12.2023. - 01.01.2024.

31.12. bogati buffet stol s podravskim specijalitetima uz paket neograničenog pića tijekom cijele večeri (kvalitetno vino, sokovi, pivo, mineralna i prirodna voda), novogodišnja večera, šampanjac u ponoć i Enigma band!

HOTEL PODRAVINA 3* nalazi se na frekventnoj lokaciji u strogom centru grada Koprivnice, što ga čini idealnim mjestom za smještaj gostiju koje poslovne prilike dovedu u naš grad.

Gostima na raspolaganju stoji restoran vrhunske nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, nekoliko sala za organizaciju sastanaka, stručnih skupova, prezentacija i seminara, uz suvremenu tehničku opremu. Također, gostima koji borave u hotelu, na usluzi stoji ponuda hrane i pića u sobe.

Hotel ima vlastito parkiralište kapaciteta 100 automobila, kao i nekoliko autobusa. Također, kao nositelj oznake Bike&Bed, hotel posjeduje posebnu garažu za smještaj bicikala, a za sve goste kojima je potreban prijevoz, taxi služba je dostupna u svega nekoliko minuta. Recepcija radi 0-24h, a kako bi usluga prema gostima bila što kvalitetnija. 

Moderno uređena depandansa Hotela Podravina - Bijela kuća nalazi se odmah pored autobusnog i željezničkog kolodvora i predstavlja idealan izbor za putnike koji u Koprivnicu ne dolaze vlastitim prijevoznim sredstvom. Depandansa Bijela kuća raspolaže s 12 soba i 1 apartmanom, ima vlastito parkiralište, a udaljen je svega 300 m od strogog centra grada i u blizini Hotela Podravina.