TOP PONUDA za vozački samo na Crnom Jaju - upiši i položi A KATEGORIJU u Autoškoli Classic-R u Splitu za samo 390€ i konačno nauči voziti motor!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije i uključuje 15 sati obuke! Kupon se može iskoristiti do 29.03.2024. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s Autoškolom temeljem KUPONA!

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw. 

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu. Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 30 dana, kupac je dužan javiti se Autoškoli radi potpisivanja Ugovora!