Zar stvarno mislite da je nebo granica? Za PSK Slobodan Pad nebo je tek početak! Padobranski tandem skok uključuje padobranski skok, video snimku, fotke, opremu i diplomu uz 40% popusta!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite se osjećati većima od samoga života? Padobranski sportski klub Slobodan Pad povest će Vas na avanturu života, pokazat će vam što zaista znači osjećaj slobode dok jurite 200km/h, što zaista znači potpuno promijeniti pogled na život!

Pokazat će vam kako je to zaista zaboraviti na sve brige, probleme i aposlutno na sve što nas muči u životu...A i zar nije to ono što zaista želimo?

Mali odmor od svih briga, problema, poslova i svih naših moranja i kompromisa? Dočekat će vas tim izvrsnih instruktora, profesionalnih padobranaca i bit ćete u potpuno sigurnim rukama! Sve što VI morate je uživati u najboljem iskustvu svog života!

Padobranski Tandem Skok predstavlja NAJBRŽI, NAJSIGURNIJI i NAJPOVOLJNIJI način da doživite fenomenalan osjećaj SLOBODNOG PADA, PADOBRANSTVA i 100% ADRENALINA.

Skačete sa do 2200 METARA VISINE, nakon čega Vas očekuje do 10 SEKUNDI SLOBODNOG PADA pri BRZINI 200 KM/H i do 6 min leta padobranom!

Adresa pružanja usluge: Aerodrom Varaždin ili Zagreb, ovisno o raspoloživosti (Lučko, Zvekovac), ovisno o raspoloživosti aerodroma a biti će obznanjeno prilikom slanja termina (u slučaju tehničkih problema na najbližem susjednom aerodromu).

Link za rezervaciju termina bit će poslan na vašu e-mail adresu najkasnije 10 dana nakon završteka ponude.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili tehničkih poteškoća, termin skoka se prebacuje na drugi termin prema dogovoru.

Prije skoka potrebno je ispuniti i potpisati pristupnicu klubu i uvjete pod kojima se izvodi padobranski tandem skok (potrebno je biti u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, bez srčanih i sličnih problema)

Napomena: osobe teže od 80kg plaćaju doplatu u iznosu od 200kn, max. dozvoljena težina je 100kg, ako ste teži, kontaktirajte PSK Slobodan pad

NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.

Što vam treba za padobranski tandem skok?

Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)