Dok ste u Trogiru, svratite u restoran šarmantnog Heritage Hotela Pašike i uživajte u bogatom jelu za dvoje - pizza ili pasta po izboru, uz čašu vina kuće, pivo ili sok, a sve za 2 osobe i samo 19€!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Super cijena 19,00 €

Možete izabrati između bilo koje pizze ili tjestenine. Heritage hotel Pašike, smješten u srcu UNESCO-ovog grada Trogira, svojom prijatnom, intimnom atmosferom više je od mjesta odmora i susreta... Kupon vrijedi do 21.12.2023.

HERITAGE HOTEL PAŠIKE

Naše ljubazno i prijateljski raspoloženo osoblje bit će Vam stalno na usluzi te se potruditi da provedete ugodne trenutke u našem malom obiteljskom hotelu s restoranom, u objektu kojem su generacije prije nas i ruke neimenovanih neimara utkale dušu i patinu minulih vremena.,

Osjetite dašak stare, povijesne, autohtone Dalmacije u šarmantnom ambijentu s restauriranim antiknim namještajem, uživajte u mirisima i okusima Mediterana te ponesite nezaboravne uspomene na hotel Pašike, Trogir i Dalmaciju.

Sve mirise i okuse Mediterana, najzdravije mediteranske kuhinje temeljene na autohtonom ljekovitom bilju, utkali smo u našu gastronomsku ponudu.

Uživajte u prvoklasnim, vrhunskim vinima s geografskim porijeklom, od autohtonih sorti grožđa. Doživite užitak za nepce kao hranu za dušu i tijelo u intimnoj atmosferi s ugodnom, opuštajućom glazbom našeg restorana.

Pozivamo Vam da posjetite Trogir kao čudesni grad iznimno bogate povijesti i dugotrajnih uspomena na svoje legende, mitove i humanističku tradiciju! Grad kao cjelina je kolektivno umjetničko djelo zidano i brušeno stoljećima te nadilazi lokalne i jadranske okvire. Stara gradska jezgra je pod zaštitom UNESCO-a. 

Provjerite zašto ga zovu "Mala Venecija" i "Kamen ljepote". Iskušajte moć grčkog boga Kairosa čiji se reljef čuva u Benediktinskom samostanu u Trogiru, a koji će Vam, kako legenda kaže, osigurati sretnu priliku ako tom golom, isklesanom mladiću uhvatite čuperak kose u pravom trenutku. Uhvatite svoj trenutak sreće i dobrodošli Trogir!