NOVO - rekreacija i opuštanje u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja u superior apartmanu Bolfenk s kaminom za 4 osobe, cjelodnevni najam e-bicikla, opuštanje u bazenu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite izvrsnu priliku za idiličan odmor na Pohorju uz opuštanje u bazenu i rekreaciju u bajkovitoj okolici... Kupon vrijedi do 13.12.2023.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellness i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje.

OBITELJSKI APARTMANI BOLFENK 4*

Apartmani su smješteni neposredno uz Wellness & Spa Hotel Bolfenk i direktno su spojeni s Wellness kućom »WellNest«. Na raspolaganju su luksuznih apartmani koji mogu primiti od 2 do 7 osoba, a svi su opremljeni kabelskom LCD TV i WI-FI internetom. Kuća s apartmanima također ima spremište za skije i uređeno javno parkiralište u neposrednoj blizini.

Superior apartman s terasom ili balkonom ima spavaću sobu sa dva osnovna ležaja i dodatni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (pomoćni ležaj), potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu.

U cijenu uključena i drva za kamin za prekrasnu večer uz vatru ● cjelodnevni najam e-bicikla s kacigom ● karta pješačkih i biciklističkih staza Pohorja neograničeno kupanje u WellNest bazenu (svaki dan 14-20 h) ● karta energetske rute Bolfenk sa sedam energetskih točaka čiji se ulaz nalazi u neposrednoj blizini hotela Bolfenk ● neograničeno korištenje funkcionalnog fitness centra hotela ● najam štapova za nordijsko hodanje

Gosti apartmana mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C).  Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.