Uživanje u Makarskoj uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 ili 4 odrasle osobe i 1 dijete do 6 godina u Hotelu Valamar Meteor 4* te opuštanje u bazenu i wellnessu...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten tik uz plažu u neposrednoj blizini centra grada, ovaj hotel će i vas oduševiti svojim uslugama i sadržajima... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 29.12.2023. *Isprintani kupon obavezno ponijeti sa sobom i predati na recepciji prilikom check in-a.

HOTEL VALAMAR METEOR je smješten na vrhunskoj lokaciji uz plažu blizu centra grada Makarske. Osvojit će vas svojim brojnim sadržajima, od prostranog unutarnjeg i vanjskog bazena do wellness centra, buffet show-cooking restorana i barova.

Ništa nije ljepše od razbuđivanja uz bogati doručak i večeri ispunjenih gourmet doživljajima Dalmacije. Zato uživajte i vi u specijalitetima koje Valamarovi chefovi pripremaju pred gostima u Mediterraneo restoranu.

Za vrijeme odmora priuštite si opuštanje u wellness centru Valamar Meteor Hotela. Rekreirajte se u modernoj teretani ili unutarnjem bazenu, prepustite se blagotvornom djelovanju sauna, ili rezervirajte tretman ljepote koji dugo priželjkujete (uz nadoplatu). 

Superior dvokrevetna soba s balkonom morska strana ima bračne/odvojene krevete, sofu, kupaonicu s tušem/kadom, klimatizaciju/grijanje, mini bar, sat TV, sef, Wi-Fi, kuhalo za vodu, sušilo za kosu.

Superior obiteljska soba s balkonom morska strana ima 2 spavaće sobe, bračne ili odvojene krevete, 2 kupaonice s tušem/kadom, klimatizaciju/grijanje, kuhalo za vodu, mini bar, sat TV, sef, sušilo za kosu, Wi-Fi.