Zdravi i fit kroz zimu u Opatiji - opustite se uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i unutarnji bazen u Hotelu Istra 3* i rekreirajte uz bogat izbor aktivnosti na svježem zraku...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 22.12.2023.; zauzeti termini 08.12., 09.12., 14.-17.12.2023.

HOTEL ISTRA 3* u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i nudi prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

U ponudi Vas očekuju i 1x zdravi i ukusni smoothie po izboru (jednom tijekom boravka) i 1x domaći kolač (jednom tijekom boravka)!

Najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj (2022.)

Hotel Istra nagrađen je od strane Hrvatske gospodarske komore eminentnim Turističkim cvijetom kao najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj!

Dvokrevetna superior soba strana ulica savršen je odabir za one koji traže miran odmor, u toploj primorskoj atmosferi koja jamči ugodan boravak. Soba je klimatizirana, a ima bračni krevet, kupaonicu s tušem, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, LCD TV (kabelska), sušilo za kosu, telefon s direktnim biranjem broja i pisaći stol.

Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni je adut ovog opatijskog hotela sa 171 sobom.

Opustite se u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom uz besplatno korištenje ležaljki uz bazen, a zaželite li se rekreacije na svježem zraku na raspolaganju Vam je bogat izbor aktivnosti poput smovey walk, body workout, Yoga, Nordic walking ... prema planu i programu!