[DOG FRIENDLY HOTEL] DOČEK 2024. na Pagu uz 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina u Hotelu Olea 4* u Novalji i korištenje Wellness & SPA sadržaja!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaša savršena novogodišnja oaza opuštanja i zabave u prekrasnoj Novalji! Kupon vrijedi od 29.12.2023. do 02.01.2024.

Okružen morskim valovima, kamenom i tisućljetnim maslinama, smjestio se HOTEL OLEA 4* - vaš savršen kutak za uživanje u prirodnim ljepotama otoka Paga.

U restoranu će biti organiziran doček sa živom glazbom, a nadoplata za Novogodišnju večeru je 75 eura po osobi (plaćanje na licu mjesta). 

Na otvorenom na Trgu Bazilike nastupa Ivana Marić!

Hotel Olea jedinstven je po izgledu - simbolizira svoju okolinu te se stapa s prirodom oko sebe. Razlog tome je što su u gradnji birani materijali koji se po strukturi i bojama uklapaju u ambijent. 

Hotel je duguljaste forme kao i sam otok Pag, a u prostoru stoji paralelno s fantastičnom planinom Velebit na koju se iz hotela pruža izuzetan pogled. Prizemlje je ostakljeno u boji mora, a tri su etaže sivo-bijele u bojama otoka te na taj način hotel simbolizira otok na morskoj površini.

Cijelim interijerom prevladavaju boje stijena, maslina, maslinovog ulja, mora. Pojedini komadi namještaja izrađeni su od pravog drveta masline, a čitav interijer oplemenjen je dekorima maslinovog drveta, pri čemu su sudjelovali brojni likovni umjetnici. Uređenje potpisuje arhitekt Saša Sarapa sa suradnicima iz ureda Forma biro.

Uživajte u besplatnom korištenju WELLNESS & SPA sadržaja - bazeni, sauna, jacuzzi, fitness room...

Zar ne želite ponekad pobjeći od svakodnevnog života i ukrasti trenutak samo za sebe? Hotel Olea ima savršeno mjesto za to - u 300 m2 moderno dizajniranog Spa & Wellness centra, možete se u potpunosti posvetiti opuštanju. 

Zaplivajte u toplom bazenu, zagrijte se u sauni, razgibajte se pomoću fitness opreme i ne zaboravite počastiti se odličnom masažom (uz nadoplatu).