ZIMA U SNJEŽNOM SARAJEVU! 2 noćenja s doručkom u deluxe sobi Hotela Radon Plaza***** uz neograničen wellness, fitness, gratis parking, sve za 2 osobe uz 50% popusta!

77 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zimska idila čeka Vas u snježnom Sarajevu! Odmorite se u Wellness centru hotela i uživajte u sjajnoj gastronomskoj ponudi! Hotel Radon Plaza***** pruža sve što Vam je potrebno za savršeni odmor!

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu.

Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od užeg gradskog jezgra.

Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu.

Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, Wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran i zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom.

Za vrijeme svog boravka u Sarajevu uživajte u vrhunskim bosanskim gastro specijalitetima Kolobare Han u centru Baščaršije. Ponudu pogledajte ovdje.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Evropi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Uživajte u panoramskom pogledu restorana i započnite dan sa stilom.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

Prostrane kupaonice u hotelu Radon Plaza veličine su 10 metara kvadratnih, a karakteristična su po tome što su osvjetljene dnevnom svjetlošću, te imaju pogled na grad. Klijentima je na raspolaganju i room service usluga.

Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge organizacije različitih evenata te im je na raspolaganju Kongresna dvorana, Crveni i Zlatni salon kao i Dragon sala.

Ugodne trenutke u hotelu Radon Plaza možete provesti u Wellness centru koji sadrži bazen, saunu, parno kupatilo, fitness centar a na raspolaganju su vam i različiti tretmani masaža kao i usluge kozmetičkog salona. Hotel raspolaže parking prostorom velikom kapaciteta za sve goste hotela.


Olimpijska skijališta na Jahorini i Bjelašnica nalaze se samo pola sata vožnje od grada Sarajeva. Jahorina, specifična po svojoj dobroj konfiguraciji terena, obiluje raznovrsnim skijaškim stazama ukupne dužine do 20 km. Bjelašnica je pak najviše i nastrmije skijalište u BiH. Sa mogučnošću noćnog skijanja prava su poslatica za sve skijoljupce.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 5 dana ranije i to na mail: recepcija@radonplazahotel.ba ili tel: +387 33 752 900