HeliSpace u Heli Centru u Krapinskim Toplicama - izaberi paket Tandem Mission za dvoje i budi pilot helikoptera na jedan dan ili najam trkaćeg simulatora i osjeti adrenalin rally vožnje!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.01.2024.

Simulatori, Virtualne misije, 3D iluzije i animacije za sve generacije

FLY • DRIVE • PLAY • VR • ART • TOUR • LOUNGE

Tandem Mission ulaznica uključuje: obilazak Centra za obuku pilota, impresivni modeli letjelica, kolekcija pilotske opreme, fotogalerija, obilazak prostora za praktični trening pilota na simulatorima, susret s virtualnim pilotima koji će Vam dati sigurnosne upute i educirati Vas o noćnim letovima i NVG tehnologiji koju posjetitelj može i isprobati + "pre-flight briefing" + "HeliFly" let u simulatoru leta, 5 minuta po osobi (djeca od 6-12 godina obavezno uz pratnju odrasle osobe) + "HeliDrive" full motion trkači simulator, 1 utrka po osobi (ograničenje - osobe iznad 140 cm visine), sve za 2 odrasle osobe. Program traje minimalno 90 minuta.

Najam trkaćeg simulatora uključuje: najam "HeliDrive" full motion trkači simulator 60 minuta za max 6 osoba + 6DOF platforma kretanja, realna simulacija sila koje utječu na vozače tijekom utrke (sway, surge, heave, roll, pitch, yaw) + opcije: Asseto Corsa sa svim svjetskim stazama uključujući i Grobnik ili Rally-u DIRT Rally 2.0 (ograničenje - isključivo za osobe iznad 140 cm visine), sve za max 6 osoba. Program traje 60 minuta. Preporučen dolazak s vlastitim vozačkim rukavicama.

HeliSpace Interaktivni Park tematski je zabavni i edukativni park za odrasle i djecu sa fokusom na svijet tehnologija simulacije. U Parku su predstavljene tehnologije koje se koriste prvenstveno u modernom zrakoplovstvu, aeronautici, moto sportu, industriji zabave pa čak i u likovnoj umjetnosti. 

Posjetitelji imaju jedinstvenu priliku uz pomoć simulatora leta upravljati helikopterom pod vodstvom profesionalnog pilota instruktora, voziti utrke u automobilima različitih voznih karakteristika u vrhunskom ready-to-race trkaćem simulatoru ili se odvažiti na adrenalinski skok padobranom u našem virtualnoj zoni i još mnogo toga.

Za posjet HeliSpace-u nisu potrebne posebne vještine te ne postoji dobno ograničenje. Proizvodi su prilagođeni potrebama i uzrastu svakog korisnika. Ponuda je raznovrsna od interaktivnog obilaska i edukativnih programa o povijesti zrakoplovstva do privatnih i korporativnih događanja, team buildinga i raznih natjecanja.

HeliSpace se nalazi u Krapinskim Toplicama, mjestu poznatom po termalnim lječilištima nedaleko od Zagreba, a djeluje u sklopu aktivnog Centra za obuku pilota.