Zabavan vikend odmor u Slavoniji uz 1 ili 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona za 2 osobe u Hotelu Villa Valpovo 4* i kupanje u Bizovačkim toplicama!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo od petka do nedjelje, do 17.12.2023.

Hotel Villa Valpovo 4* smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom povijesnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Na bazi 60 godišnje tradicije u ugostiteljstvu i 20 godišnjoj hotelijerskoj  djelatnosti, po znanju i mogućnostima, spremni smo ponuditi široku lepezu usluga od autoriteta, sve začinjeno čarima slavonskog očuvanog ambijenta i prepoznatljive gastronomske ponude.

U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ostakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

U opciji 1 noćenja uključena 1 ulaznica, a u opciji 2 noćenja uključene 2 ulaznice za kupanje u Bizovačkim toplicama!

Slana, jodna tekućina koja je promijenila budućnost jednog gotovo nepoznatog sela slavonske ravnice. Ono je postalo izvorište davno nestalog Panonskog mora, na koje su pristizali ljudi iz okolnih sela i gradova tražeći ozdravljenje. Postanak Bizovačkih toplica zahvaljuje pronalasku termomineralne vode dubokih bušotina visoke temperature i mineralizacije.

Unutarnji bazeni površine 1400m2 uključuju: poluolimpijski bazen, rekreacijski, masažni - hidromasažni i zračni bazen, whirlpool, neplivački, dječji i 2 termalna bazena.

Mogućnost obilaska gradova Belišće i Valpovo, razgledavanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, posjet dvorcu, palači Gutmann i sličnim znamenitostima uz hotelskog vodiča; posjet Osječkoj tvrđi, vinskim cestama u Baranji, vinskim podrumima (uz prethodnu najavu hotelu, informacije i plaćanje na licu mjesta).