DOČEK 2024. kod Plitvica - Hotel Lyra Plitvice 4* poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i bogatu Novogodišnju večeru u 5 sljedova uz DJ party i ponoćnu zdravicu!

Ono što Lyru čini posebnom je njezina jedinstvena lokacija u području koje tvrdi da ima najmanju količinu svjetlosnog onečišćenja u kontinentalnoj Europi... Kupon vrijedi od 30.12.2023. do 01.01.2024.

Lyra Plitvice je dizajnerski hotel s 4 zvjezdice smješten u opuštajućem zelenom okruženju u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Dizajniran imajući na umu potrebe putnika 21. stoljeća, savršeno je mjesto za bijeg iz kojeg možete istražiti ovaj fascinantni dio Europe.

Hotel se može pohvaliti nizom mogućnosti za ležeran odmor: od dvorane za fitness do modernog bara i restorana koji poslužuje ukusna domaća jela i, naravno, nezamislivo udobnih soba. Štoviše, ima i besplatan parking.

Ponuda uključuje 2 noćenja s doručkom ● piće dobrodošlice ● Novogodišnja večera (meni od 5 sljedova; vege opcija moguća uz prethodnu najavu) ● bočica pjenušavog vina za ponoćnu zdravicu ● novogodišnji poklon u sobi na dolasku ● DJ party za doček Nove godine ● besplatno korištenje teretane ● besplatan WI-FI i besplatan parking!

Umjetničke postavke daju hotelu jedinstven karakter. Pozvali smo slovenskog kipara Marjana Dreva da nam pomogne u stvaranju umjetničkih djela koja odražavaju srce i dušu Lyrine jedinstvene priče.

VOLIMO lokalno - također kada je u pitanju hrana. Stoga se poticanje domaćih poljoprivrednika i proizvođača na sudjelovanje u priči hotela Lyra činilo nečim sasvim prirodnim. I uspjeli smo.

Ono što Lyru čini posebnom je njezina jedinstvena lokacija u području koje tvrdi da ima najmanju količinu svjetlosnog onečišćenja u kontinentalnoj Europi. 
Iskoristivši to u potpunosti, hotel postavlja teleskope u sve sobe na krovu i u vrtu. Noćno nebo će otkriti ime hotela: Lyra, Harfa je jasno vidljiva na sjevernoj hemisferi iznad hotela. Brojimo zvijezde zajedno!