NOVO - nezaboravan DOČEK 2024. u Neumu uz 4 dana i 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Grand Hotelu Neum, piće dobrodošlice, opuštanje u unutarnjem bazenu, sauni i parnoj kupelji...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS dijete do 3 godine sa 2 odraslih na zajedničkom krevetu i 1. dijete do 7 g. na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi za 29.12.2023.-02.01.2024.

GRAND HOTEL NEUM je novoobnovljeni hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu sa kompletnom turističko-ugostiteljskom ponudom. 

Suvremen dizajn, prekrasan pogled na more te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za odmor, opuštanje ili održavanje kongresa.

U ponudi uključeni i piće dobrodošlice (domaće rakije, likeri, sok, suhe smokve) ● korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom, saune, parne kupelji i fitnessa ● besplatan WI-FI ● besplatan parking.

Obavezna doplata za Novogodišnju gala večeru (neograničena konzumacija pića, službena večera u 6 sljedova, glazba uživo, vatromet, pjenušac u ponoć) iznosi 72 eura po osobi, plaćanje na licu mjesta. Djeca do 3 godine ne plaćaju svečanu gala večeru, ako koriste stolicu od roditelja.

Hotel pruža užitak boravka u 400 modernih i prostranih jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa klimom, pogledom na more, LCD SAT TV-om, mini barom, kupaonicom, Wifi Internetom i sefom.

Wellness i spa centar na 2000m2 je savršena oaza čistog luksuza koja pruža ugodan odmor i opuštanje. 

Opustite se uz neki od tretmana za njegu lica i tijela (uz nadoplatu) ili jednostavno uživajte u blagodatima sauna, parne kupelji i zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom.

Gastro ponuda hotelskih restorana je šarolika i raznovrsna, temelji se na svježim mediteranskim namirnicama, prilagođena gostima raznih profila. 

Cjelokupnu ponudu zaokružuje širok izbor vina iz najboljih peljeških i hercegovačkih vinograda.