Uživajte u jedinstvenom boutique hotelu uz čarobnu i romantičnu ponudu u dvoje... Kupon vrijedi do 29.12.2023.

BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE 4* prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj uz individualni pristup svakom gostu. Bogati à la carte doručak garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa.

U ponudi uključeni također: kava i kolač u gradskoj kavani Inter ● 1 h gratis saune za vrijeme boravka ● boca pjenušca i rezano voće za vrijeme korištenja jacuzzija

A u slobodno vrijeme posjetite Advent u Crikvenici! Više pogledajte OVDJE!

Hotel je svega nekoliko koraka udaljen od poznate crikveničke pješčane plaže koja obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima. Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Sve su sobe imaju telefon, SAT-TV, Wi-Fi, tuš/kada/WC, klima uređaj, sušilo za kosu, sef te mini bar.

Izgrađen davne 1930. godine i potpuno obnovljen 2017. godine, ovaj je hotel već desetljećima omiljeno odredište naših gostiju bez obzira otkuda dolazili. 

Udaljen samo nekoliko koraka od pješčane plaže, s koje se pruža prekrasan pogled na otok Krk, zrači posebnim šarmom iz svakog svog kutka. Prava oaza mira i ljepote, idealno je polazište za duge romantične šetnje uz more zahvaljujući svom položaju odmah na šetnici.