NOVO - nezaboravan luksuzni odmor u Sarajevu uz 4 dana i 3 noćenja na bazi doručka za 4 osobe i wellness u Hotelu Bosmal Arjaan by Rotana 4* te školu skijanja na Bjelašnici!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 28.02.2024.; ne vrijedi za 28.12.2023.-03.01.2024.

Hotel Bosmal Arjaan by Rotana Sarajevo nudi 132 moderna, potpuno opremljena hotelska apartmana elegantno dizajnirana sa dvosobnim i trosobnim apartmanima, potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijom što ih čini savršenim mjestom za odmor i relaksaciju.

Svi apartmani su opremljeni sa besplatnim Wi-Fi internetskim priključkom velike brzine, LED televizorom, IP telefonom, klima uređajem s individualnim upravljanjem, čajem i kafom, sefom, fenom za kosu, satelitskom TV sa velikom ponudom kanala i elegantnim kadama za kupanje.

Hotel također uključuje recepciju otvorenu 24 sata dnevno i poslugu u sobu. 

U cijenu uključeno korištenje teretane, saune i parne kupelji! 

Posebna pogodnost - specijalna cijena masaže (kombinirana masaža/relax/deep tissue) 15,00 EUR po osobi 30 minuta, uz prethodnu rezervaciju termina.

Tokom boravka u Bosmal Arjaan hotelu možete vježbati ili se opustiti u našem fitness & wellness centru koji nudi razne sadržaje za odmor i relaksaciju. Održavajte kondiciju u modernoj, potpuno opremljenoj teretani ili si priuštite malo vremena u sauni, i parnoj sobi. Za potpuni ugođaj, naši terapeuti nude izbor primamljivih masažnih tretmana.

Uživajte u slasnim jelima pripremljenim u hotelskom a la carte restoranu "Urban café deli" koja će vaša čula provesti na jedinstveno kulinarsko putovanje kakvo niste iskusili. Restoran gostima nudi raznovrsna gastronomska iskustva koja uključuju internacionalnu ponudu i autentične specijalitete bosanske kuhinje za doručak, ručak i večeru uz jelovnik sa jelima po narudžbi.

BJELAŠNICA je visoka planina smještena u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, jugozapadno od Sarajeva (25 km; 20-ak minuta vožnje). Susjedne planine su joj Igman, Ivan-planina te Treskavica i Visočica.

Cijena uključuje školu skijanja sa licenciranim instruktorima skijanja na Bjelašnici za 4 osobe - 3 dana, po 2 sata dnevno (1 sat traje 55 minuta), transfer do i sa planine. 

Cijena ne uključuje najam skijaške opreme (nadoplata 7,50 EUR po osobi po danu) i ski kartu.

Bjelašnica je krška planina, koja također oblikovana i radom ledenjaka. U prosjeku je planina prekrivena snijegom više mjeseci, obično od studenog do svibnja, a nekada i u ljetnim mjesecima.

Za potrebe XIV. zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se danas djelomično koriste.