[PROSINAC] Nezaboravna tjedna zabava u Čatežu uz 2 do 5 noćenja u mobilnoj kućici Mediteran i kupanje u bazenima Zimske termalne rivijere Termi Čatež, a sve za do 6 osoba po sjajnim cijenama!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ulaznice vrijede za sve dane boravka! EXTRA pogodnosti - parking, završno čišćenje, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 03.12. do 22.12.2023.

MOBILNE KUĆICE MEDITERAN nalaze se u kampu Terme Čatež, neposredno uz vanjske bazene, a sve zabavne aktivnosti Termi udaljene su samo par minuta pješačenja.

Mobilne kućice sastoje se od 2 spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom, druga sa 2 kreveta), dnevnog boravka sa kaučem na rasklapanje, kuhinje (kuhinjski stol, ploča za kuhanje, kuhinjski pribor, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, hladnjak), kupaonice (ručnici, WC, sušilo za kosu, tuš kabina/kada), natkrivene drvene terase te ima Wi-Fi, TV i klimu.

Ulaznice vrijede za sve dane boravka. Check in u kamp od 16:00h, check out do 10:00h, a ulaznice za kupanje se mogu koristi cijeli prvi i cijeli zadnji dan! 

NAPOMENE za korištenje ulaznica za bazene Zimske termalne rivijere: ulaznice možete iskoristi za 1 ulaz u unutarnje bazene neograničeno; dodatni ulaz za odrasle 5,90 eura, za djecu 5-12 godina 4,90 eura, za djecu do 5 godina besplatno.

ZIMSKA TERMALNA RIVIJERA - TERME ČATEŽ

Zaplivajte ​​u termalnoj vodi najvećeg kompleksa zatvorenih bazena i otkrijte vodeni raj s raznim atrakcijama za sve uzraste! 

Pod tri kupole Zimske Termalne rivijere uživajte u bazenima, whirlpoolima, toboganima, valovima, brzoj rijeci...

Termalna voda otkrivena je na polju Čatež na obali Save prije više od 220 godina. Mještani su kopali jame u šljunku ili pijesku, ograđivali ih granama i u njima se kupali. Budući da je voda bila jako topla, kupači su odlazili do najbliže rijeke Save kako bi se rashladili. 

Danas Terme Čatež imaju 11 izvora termalne vode koja izvire na dubini između 300 i 600 metara i temperature je između 58 °C i 63 °C. Termalna voda omogućuje ugodno kupanje tijekom cijele godine!