Ovog prosinca posjetite popularni Božićni Šušur u Šibeniku i uživajte u odmoru u Hotelu Jadran u centru grada uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe i samo 86 eura!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.12.2023. do 01.01.2024.

City Vibes powered by ŠUŠUR

Tko je rekao da je Advent rezerviran samo za kopno! Uživajte u najboljem morskom adventu! Ovo je prilika da uronite u sve čari blagdana i stvorite nezaboravne uspomene. 

EXTRA pogodnosti: ŠUŠUR voucher (2 kuhana vina i porcija fritula) ● PJAT voucher za 10% popusta u ekskluzivnom šibenskom restoranu Pjat ● koncerti i dječja animacija u sklopu Šušura!

Šušur ove godine kreće sa svojim zabavnim programom od 01.prosinca. Adventske kućice nude bogatu gastro ponudu, dnevne marende, moderne street food specijalite i tradicionalna dalmatinska jela isto kao i širok asortiman zimskih koktela i napitaka. Program će također oduševiti i najmlađe članove vaše obitelji uz bogat animacijski program za djecu koji obećava smijeh, radost i puno veselja uz stručan animacijski tim na dječjem adventu pod nazivom Šušurić.

Jedinstvena lokacija HOTELA JADRAN glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju.

Hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Sobe u hotelu Jadran ostavljaju iznimno ugodan osjećaj, bilo da se radi o poslovnom putovanju, odmoru preko vikenda ili dugo planiranom boravku u Šibeniku. Buđenje uz pogled na more i prekrasan Kanal, doručak na terasi, ljubazno i uslužno osoblje, te udobnost kreveta stvorit će vam osjećaj kao da ste u svom drugom domu.

Sve su sobe opremljene besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom s ravnim LED zaslonom, podesivim klima-uređajem, mini-barom, telefonom s vanjskom linijom, radnim stolom, ormarom, kupaonicom s kadom ili tuš kabinom, sušilom za kosu i toaletnim potrepštinama.

Posebnost Hotela je u izvrsnoj kuhinji koja raznovrsnim menijem nudi jelo za svačije nepce. U sklopu Jadrana nalazi se i jedna od najstarijih šibenskih taverni, "Kula", koja je idealna za održavanje svečanih domjenaka. Restoran i bar na najljepšoj šibenskoj terasi nudi glazbene večeri uz raznoliki izbor hrane i pića, stvoren za proslave posebnih događaja i romantičnih večeri u centru Šibenika.

EXTRA pogodnost - 10% popusta u a la carte taverni Kula

Ako volite putovati i osjetiti šarm Mediterana prošlog vremena, naš Hotel pravi je odabir za vas. Naše profesionalno i stručno osoblje će vam pomoći u organizaciji jedinstvenog događaja. Bez obzira organizirate li sastanak za pet ili domjenak za pedeset uzvanika, učinit ćemo sve da prostor prilagodimo vašim potrebama, osiguramo potrebnu opremu te kreiramo poticajnu atmosferu.