Nezaboravni Božićni praznici u Selcu uz 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Marina 4*, prigodnu večeru na Badnjak i Božić, opuštanje u bazenu...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo od 23.12. do 26.12.2023.

Neka HOTEL MARINA 4* bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu. Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

U ponudi Vas očekuju dobrodošlica uz kuhano vino i fritule (24.12.; 16:00 – 18:00 sati), Badnja buffet večera s izborom ribljih specijaliteta (24.12.) i Božićna buffet večera uz aperitiv gratis (25.12.)!

Nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja" koja povezuje dva turistička mjesta - Crikvenicu i Selce. Hotel privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. 

Ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor. Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u sobe.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.