Nezaboravni Božićni praznici u Selcu uz 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Marina 4*, prigodnu večeru na Badnjak i Božić, opuštanje u bazenu...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 272,00 €
2.049,38 kn
Uštedi još 14,00 €
105,48 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi isključivo od 23.12. do 26.12.2023.

Neka HOTEL MARINA 4* bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu. Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

U ponudi Vas očekuju dobrodošlica uz kuhano vino i fritule (24.12.; 16:00 – 18:00 sati), Badnja buffet večera s izborom ribljih specijaliteta (24.12.) i Božićna buffet večera uz aperitiv gratis (25.12.)!

Nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja" koja povezuje dva turistička mjesta - Crikvenicu i Selce. Hotel privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. 

Ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor. Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u sobe.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.