[VARAŽDIN] Paket mršavljenja i oblikovanja tijela od 12 tretmana u Studiu Touch - 3x new body former/elektrostimulacija, 3x ultrazvučna kavitacija, 3x lipolasera i 3x limfna drenaža/presoterapija!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provjereno najdjelotvornijim i najefikasnijim tretmanima preoblikovanja i detoksikacije do željenih rezultata! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2024.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacijom stimuliramo mišiće koristeći elektrode kojima prelazimo po Vašim kritičnim zonama – trbuhu, bedrima, bokovima – s ciljem uklanjanja celulita i uklanjanja masnih naslaga. Tkivo se obavezno prethodno treba premazati gelom koji omogućuje propusnost struje. Za vidljive rezultate je potrebno najmanje 10 tretmana koji se obavljaju tri puta tjedno u trajanju od 30 minuta.

Ultrazvučna kavitacija

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

Lipo laser

Tretmani lipo laserom su sigurni i bezbolni tretmani, koji  smanjuju obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima vašeg tijela. Koristeći se laserskom tehnologijom djeluje se na vaše metaboličke procese u tijelu i na taj način smanjuju se masne naslage bez ikakvog operativnog zahvata.

Lipo laserom se djeluje na obujam i naslage masnoća na praktički svim dijelovima vašeg tijela. Ovaj laserski tretman ne zahtjeva  nikakav oporavak nakon i nema nikakvog crvenila na vašoj koži. Nakon postupka laserom dolazi do kemijskih procesa u kojima se tzv. "oslobođene" masne stanice u krvotoku koriste kao izvor energije za normalne i uobičajene metaboličke procese. 

Limfna drenaža / presoterapija

To je standardni dio ponude profesionalnih kozmetičkih salona i fizioterapijskih ordinacija. Tretman poboljšava rad limfnog sistema, što znatno ubrzava opći metabolizam organizma, detoksicira organizam, razgrađuje i smanjuje celulitne i masne naslage i izbacuje višak tečnosti iz organizma, što direktno smanjuje otok nogu ili nadutost tijela.