DOČEK 2024. u VENECIJI uz Premier Putovanja - 2 dana i 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*/4*, razgledi i stručno vodstvo te uključen autobusni prijevoz!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 31.12.2023.-01.01.2024.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s agencijom Premier Putovanja! ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u hotelu po izboru (hotel 3* ili AC Hotel by Marriott Bratislava Old Town 4*), stručno vodstvo i organizaciju putovanja, razgled Beča, Bratislave i Budimpešte u pratnji vodiča, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

1. dan ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – VENECIJA

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Mogućnost polaska iz Karlovca sa stanice KA Petrol na ulasku u Karlovac u dogovoru s agencijom. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 09:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Venecije. 

Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak do Punte Sabbioni. Ukrcaj na brod na relaciji Punta Sabbioni – Venezia / Riva degli Schiavoni. Šetnja i upoznavanje s ulicama i trgovima sestrijera Castello i San Marco (CRKVE SAN ZACCHARIA, SS. GIOVANNI E PAOLO, SANTA MARIA DEI MIRACOLI, PONTE RIALTO, SAN STEFANO, SAN MARCO, PROKURATIVE, PIAZZA SAN MARCO, DUŽDEVA PALAČA…). 

Pripreme za novogodišnju noć. Doček Nove 2024. na ulicama i trgovima Venecije… SRETNA NOVA 2024... Večernji povratak vaporettom na Punta Sabbioni. Odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan VENECIJA – OTOCI LAGUNE – RIJEKA – KARLOVAC – ZAGREB  

Doručak. Odlazak iz hotela u pravcu Punte Sabbioni. Fakultativni izlet na očaravajuće OTOKE LAGUNE (MURANO – BURANO – TORCELLO). Na ovom obilasku otkrit ćemo tri dragulja Venecijanske lagune. Prvo dolazimo na otok MURANO gdje ćemo posjetiti tvornicu stakla, Tako ćemo na Muranu, osim šarenila ulica, preslatkih šarenih kuća i lokala, imati priliku vidjeti staklene skulpture i jedinstvene staklene proizvode. 

Nakon što smo uživali i doživjeli jedinstveni ugođaj ljepote na Muranu, samo pola sata vožnje brodom doći ćemo na još živopisnije mjesto od Murana, a to je BURANO danas je najpoznatiji po čipkarstvu i šareno obojanim kućama.Slobodno vrijeme za šetnju. 

Dolazak na TORCELLO – nekada najvažniji otok lagune. Danas tu živi samo tridesetak ljudi dok ih je nekada davno živjelo preko 20 tisuća. Razgled CRKVE BASILICA DI SANTA MARIA ASSUNTA i njezine venecijansko-bizantske mozaike te ćemo uživati u pogledu na obližnji Burano s njezinog zvonika, popularno  turističko odredište je most bez ograde PONTE DEL DIAVOLO te kameni tron poznat pod nazivom TRONO DI ATTILA. Zaljubljenik u mir i šarm ovog otoka, bio je Ernest Hemingway. Povratak brodom prema Punta Sabbioni. Vožnja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.