Premier Putovanja vodi Vas na putovanje u Bugarsku i DOČEK 2024. u SOFIJI uz 5 dana i 3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru i autobusni prijevoz!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 28.12.2023.-01.01.2024.; opcija za hotel 3* rasprodana.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s agencijom Premier Putovanja! ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili hotelu 4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

1. dan ZAGREB  

Polazak autobusa iz Zagreba u 19:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Polazak u 21:30 sati  ispred hotela Zovko / pumpa Zovko na ulazu u Slavonski Brod. Noćna vožnja prema Bugarskoj uz kraća zadržavanja tijekom puta.

2. dan SOFIJA  

Po dolasku u SOFIJU kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel, Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: BAZILIKA SV. SOFIJE, SV. NEDELJA, ROTONDA SV. JURJA, SV. PETKA SAMARDŽIJSKA, GRADSKE ZIDINE IZ XII. STOLJEĆA, KATEDRALA ALEKSANDRA NEVSKOG, BAŠI DŽAMIJA… Večernji izlazak u neki od brojnih pubova i klubova… Noćenje. 

3. dan SOFIJA – SAMOSTAN RILA 

Doručak. Fakultativni izlet na dvije najpoznatije bugarske UNESCO lokacije – SAMOSTAN RILA I CRKVU BOJANA. Vožnja prema jednom od glavnih povijesnih i vjerskih znamenitosti Bugarske – SAMOSTAN RILA. 

Veličanstven, skriven u planinama, sa svojom izvanrednom arhitekturom, zidnim slikama i dugom poviješću I najveći samostan u zemlji, a nalazi se i na popisu Svjetske baštine UNESCO. Vožnja prema srednjovjekovnoj  bugarskoj pravoslavnoj crkvi BOJANA u sofijskom predgrađu. 

UNESCO je crkvu 1979. uvrstio na svoj popis Svjetske baštine. Crkva je najpoznatija po svojim freskama iz 1259. godine, koje su naslikane preko još starijih slika i pružaju jedan od najkompletnijih i najbolje očuvanih primjera srednjovjekovne pravoslavne umjetnosti. Povratak u Sofiju. Preporučujemo tradicionalnu bugarsku večeru s folklornim programom. Noćenje.

4. dan SOFIJA – PLOVDIV

Doručak. Fakultativni izlet u PLOVDIV – drugi po veličini bugarski grad, koji je 2019. ponio i titulu Europske prijestolnice kulture. Odlazak u razgled grada.

 RIMSKI AMFITEATAR, STADION, KOMPLEKS ZGRADA NACIONALNOG PREPORODA...  Povratak u Sofiju. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2024. u nekom od noćnih klubova u gradu ili na ulicama i trgovima Sofije. SRETNA NOVA 2024... Noćenje.

5. dan SOFIJA – BEOGRAD – ZAGREB  

Doručak. Odlazak iz Sofije. Nastavak vožnje prema Beogradu. Po dolasku u Beograd razgled grada: TRG REVOLUCIJE, »ČUVENA« SKUPŠTINA, TERAZIJE, TRG REPUBLIKE, KNEZ MIHAJLOVA, KALEMEGDAN S KOJEG SE PRUŽA PREDIVAN POGLED NA UŠĆE SAVE U DUNAV. 

Putovanje prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak ispred hotela/pumpa Zovko. Dolazak u Zagreb  u kasnim večernjim satima.