Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 31.12.2023.-01.01.2024.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s agencijom Premier Putovanja! ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4 *,stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

1. dan ZAGREB – BANJA LUKA

Polazak autobusa iz Zagreba u 07:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Vožnja prema Banja Luci uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Banja Luku drugi najveći grad u BiH nakon Sarajeva. 

Odlazak u razgled grada: TVRĐAVA KAŠTEL – ujedno i jedna od najstarijih građevina u gradu, nalazi se na lijevoj obali Vrbasa i jedna je od najvažnijih građevina Banja Luke, HRAM HRISTA SPASITELJA- veličanstvena crkva sa zlatnim kupolama, GOSPODSKA ULICA -  šetnica Banja Luke i mjesto za vidjeti i biti viđen, puna butika i kafića. 

Arhitektura je zanimljiva mješavina različitih razdoblja, s vrlo lijepim neo-renesansnim građevinama i snažnim utjecajem iz austrougarskog razdoblja, BANSKI DVOR, PALAČA REPUBLIKE… Banja Luka se lako može natjecati sa Sarajevom i ima vlastito brendiranje nacionalnog jela s Banjalučkim ćevapom. Pripreme za novogodišnju noć. Noćenje.

2. dan BANJA LUKA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme i uživanje u Novogodišnjem ugođaju. Fakultativni odlazak u posjet SAMOSTANU TRAPISTA, odnosno opatiji MARIJA ZVIJEZDA koji se nalazi u Delibašinu selu kod Banja Luke. – Samostan je nekada bio najveći na svijetu, a danas je najmanji, s dva monaha, dva brata Tomice i Zvonka Topića. Mogućnost kupnje sira i Trapističkog piva koje također proizvode redovnici. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.