Romantični odmor u Rimskim Termama uz 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u hotelu Zdraviliški dvor 4*, romantičnu kupku sa šampanjcem i pralinama, ulaz u svijet sauna Varinia...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 29.12.2023. ili od 02.01. do 29.03.2024.

[VIŠE OD 2000 GODINA TRADICIJE] RIMSKE TERME – terme koje nude bijeg u luksuznu oazu odmora i užitaka, mir, tišinu, blagodat najljekovitije vode u Sloveniji, vrhunsku gastronomiju, predivnu prirodu... I to je samo mali dio ove čarobne priče.

U cijenu uključeno i : 1x romantična kupka u trajanju 60 minuta sa šampanjcem i pralinama ● 1x ulaz u svijet sauna Varinia ● neograničeno kupanje u kompleksu termalnih bazena ● besplatan ulaz u fitness centar ● cjelodnevno kupanje na dan odlaska i dolaska ● širok spektar zabave i rekreacije

U Rimskim termama koje se nalaze u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama, rukom pod ruku koračaju bogata tradicija i suvremene turističke usluge. Istraživanja su dokazala da je akrotermalna voda u Rimskim termama po sadržaju kemijskih elemenata koji blagotvorno utječu na ljudsko tijelo jedna od najbogatijih u Sloveniji. 

ZDRAVILIŠKI DVOR 4* ima 76 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te apartmana. Sve sobe imaju kupaonicu (tuš ili kada), WC, LCD televizor, telefon, minibar, sef, klimatizacijski uređaj i priključak za internet.

Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovitom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2. 

Svijet sauna Varinia prava je oaza opuštanja u kojoj Vas očekuju finska, parna, infrared i bio-herbalna sauna, slana soba, tepidarijum, jacuzzi i hladan bazen te kutak za opuštanje.

U restoranima u Rimskim termama možete uživati u suvremeno pripremljenim jelima obogaćenima bogatom kulinarskom tradicijom. U a la carte restoranu Sofi­ja spajamo najbolja domaća jela s odabranim okusima međunarodne kuhinje. Jela pripremamo na suvremeni na­čin po filozofiji beč­ke i mediteranske kuhinje. Gurmanske užitke zaokružuju vrhunska vina iz svih slovenskih vinorodnih pokrajina.

Ako želite okušati razna jela, možete uživati u bogatom buffetu restorana cara Ferdinanda u Hotelu Rimski Dvor. Restoran je pogodan za grupe i organizaciju raznih događanja. Dan možete započeti odabranim buffet doručkom i završiti ga večerom za koju vam je osim hladno-toplog buffeta na raspolaganju bogat izbor predjela, salata, slastica i voća.