Luksuzne sobe Lidija smještene su starom dijelu grada Splita, jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova grada pod nazivom Varoš... Kupon vrijedi do 29.12.2023.

LUXURY ROOMS LIDIJA

Odlična lokacija svega 5 minute hoda od UNESCO-ve Palače čini ovu nekretninu najboljim izborom iznajmljivanja, bilo da putujete na posao ili za užitak.

Objekt se sastoji od 2 luksuzne queen sobe, opremljene profinjenim drvenim namještajem i modernim kupaonicama s dizajnerskom keramikom, tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama te zajedničkim prostorom.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, s besplatnom posteljinom i bežičnim pristupom internetu.

Varoš, nekada naselje koje su gradili lokalni farmi i ribari, a danas turističko središte grada s brojnim konobama, restoranima, kafićima, umjetničkim galerijama i malim trgovinama, to je četvrt u srcu Splita, gdje su povijest i tradicija spojeni zajedno stvorili autentičnu atmosferu na svakom koraku.

Labirint pješačkih uličica koji se vijugaju oko nekoliko povijesnih crkava postupno se uzdiže prema parku-šumi Marjan, zaštićenom prirodnom rezervatu nazvanu "pluća grada" od strane mještana. Idite van, istražite uske uličice obrubljene tradicionalnim kamenim kućama i dopustite da usvojite tipično lokalni način života prema kojem je Split poznat.