DOČEK 2024. u Mađarskoj - Premier Putovanja vodi Vas u BUDIMPEŠTU uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Hotelu Holiday Inn 4*, razglede i stručno vodstvo s uključenim autobusnim prijevozom!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslavite Novu godinu u sjajnom ruhu "kraljice Dunava"... Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 30.12.2023.-01.01.2024.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s agencijom Premier Putovanja! ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, 2 noćenja s doručkom u Hotelu Holiday Inn 4*, razgledavanja prema programu, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju putovanja.

1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa iz Zagreba u 06:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska). Vožnja prema Budimpešti uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Budimpeštu odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: odlazak do BRDA GELLÉRT GDJE SE SMJESTILA CITADELA- utvrda iz 19. stoljeća s čijih se bedema pruža jedan od najljepših pogleda na grad ( obnavlja se), POVIJESNI BUDIM S KRALJEVSKOM PALAČOM, RIBARSKA  UTVRDA, CRKVA SV.MATIJAŠA… Slobodno vrijeme za shopping. Vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel i kraći odmor. Fakultativno večera u čardi (tipičnom mađarskom restoranu s muzikom i folklornim programom). Noćenje.

2. dan BUDIMPEŠTA

Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA, OPERA, PARLAMENT- zasigurno najpoznatiji simbol Budimpešte, CRKVA SV.STJEPANA – najveća crkva u gradu i može primiti oko 8000 vjernika. 

 

Mađari je često zovu 'bazilika' kako bi dočarali njezinu veličinu i značaj najveće crkve u cijeloj državi, SINAGOGA – druga najveća sinagoga u svijetu odmah iza one u New Yorku...Šetnja Vaci ulicom – jednom od najpoznatijih ulica u Budimpešti a ishodište joj je na trgu Vörösmarty. Kao što Beč ima svoj Sacher, tako i Budimpešta ima slastičarnicu GERBEAUD u kojoj možete probati i vjerojatno najpoznatiju mađarsku slasticu, Doboš tortu. Pripreme za novogodišnju noć. Doček NOVE 2024. godine na ulicama i trgovima Budimpešte ili u nekom od pubova ili barova. SRETNA NOVA 2024. Noćenje.

3. dan BUDIMPEŠTA – BALATON – ZAGREB

Doručak. Šetnja i uživanje u NOVOGODIŠNJOJ BUDIMPEŠTI. Fakultativna vožnja brodom po Dunavu uz čašu šampanjca i razgled Budimpešte s broda. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti do polaska.. Odlazak u pravcu Balatona. Fakultativno večera u čardi na Balatonu. Slobodno vrijeme. Nastavak puta prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.