Trodnevno putovanje u švicarski LUGANO i talijanski COMO i STRESU te DOČEK 2024. u MILANU uz Premier Putovanja te 3 dana i 2 noćenja s doručkom i autobusni prijevoz!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 30.12.2023.-01.01.2024.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s agencijom Premier Putovanja! ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail info@premierputovanja.hr ili broj 01 2114 000 s podacima putnika i odabirom mjesta polaska (Zagreb/Karlovac/Rijeka)!
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, razgledi po programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Milanu/okolica, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizaciju puta.

1. dan ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – MILANO 

Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati s dogovorenog mjesta (u završnom pismu bit će navedeno točno mjesto polaska).Mogućnost polaska iz Karlovca sa stanice KA Petrol na ulasku u Karlovac u dogovoru s agencijom. Polazak iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 07:30 sata. Vožnja preko Slovenije i Italije uz povremena zaustavljanja i odmore tijekom puta. Vožnja do MILANA. Razgled grada: DVORAC OBITELJI SFORZA, KAZALIŠTE LA SCALA, KATEDRALA, VIA VITTORIO EMANUELE, BIBLIOTECA AMBROSIANA, SANTA MARIA DELLE GRAZIE… Vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan LUGANO (ŠVICARSKA) – LAGO DI COMO  MILANO

Doručak. Fakultativni izlet U Švicarsku i na Jezero Como.  Vožnja prema gradu LUGANO – švicarski Monte Carlo. Razgled grada: KATEDRALA SVETOG LOVRE , CRKVA SVETE MARIJE OD ANĐELA, S POZNATOM FRESKOM KRISTOVE MUKE, PARCO CIVICO, VILLA CIANI, PIAZZA RIFORMA, GRADSKA VIJEĆNICA I ZNAMENITE VELIKE ŠAHOVSKE PLOČE, VIA NASSA, VILLA FAVORITA,… 

Odlazak do slikovitog grada Coma na istoimenom jezeru, najdubljem u Europi, oaze mira i tišine nedaleko od Milana. Razgled grada poznatog po promenadi, mnogobrojnim kavanama, kao i slikovitoj srednjovjekovnoj četvrti. DOČEK NOVE 2024. NA ULICAMA, TRGOVIMA MILANA ili u nekom od barova. SRETNA NOVA 2024!. . . Noćenje.

3. dan BOROMEJSKI OTOCI – STRESA – RIJEKA – ZAGREB 

Doručak. Odlazak u Stresu. Stresa je gradić poznat po vilama izuzetne arhitekture i vegetacije.Izlet brodom (uz doplatu) po jezeru s posjetom prekrasnim, a ne tako poznatim Borromejskim otocima Isolla Bella i Dei Pescatori. Isolla Bella je otok – palača iz 1632. godine. Vrtovi se stepenasto spuštaju 37 metara i imaju čak 10 terasa. Fakultativni izlet na Boromejske otoke. 

Nakon izleta šetnja Stresom i slobodno vrijeme za osobne programe. Vožnja uzduž jezera do slikovitog gradića ARONE. Dolazak na Lago d' Orta i obilazak mjesta Orta San Giulio. Nastavak putovanja za Hrvatsku. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.