NOVA GODINA na lički način u Hotelu Josipdol 3* uz bogate večere 30.12. i 31.12. i glazbu uživo te smještaj u Hostelu Josipdol na bazi 3 dana i 2 noćenja s doručkom, a sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite gastronomsku senzaciju ličkih specijaliteta uz glazbu uživo i fantastičan provod u dobro poznatom Hotelu Josipdol! Kupon vrijedi za 30.12.2023.-01.01.2024.

Uživajte u predivnoj atmosferi hotela Josipdol i dočekajte Novu godinu kao nijednu do sad! Fina hrana, i glazbeno zabavni program uz kojeg je zabava zajamčena! 

30.12. tamburaški sastav OD SUMRAKA DO ZORE + večera koja uključuje: meni sastavljen od tradicionalnih ličkih specijaliteta (pršut, špek, sir, buncek, krvavice, pečenice, pole od krumpira, kiseli kupus, palenta, gulaš od divljači, sarma..., orehnjače, makovnjače, salenjaci); *piće nije uključeno u cijenu. 

31.12. grupa OAZA + večera koja uključuje: domaće žestice/šampanjac ● hladno predjelo (pršut, sir…) ● domaća juha ● ramstek u umaku od vrganja, vješalica, bečki odrezak ● prilozi ● salate ● slatki stol (cijelu noć; čokoladno-voćni fondu, kolači torte) + kava; Nova godina započinje sa ličkom janjetinom sa ražnja, krumpirom ispod peke, u ponoć šampanjac; neograničeno piće: flaširano bijelo i crno vino, mineralna voda, pivo i sokovi.

U sklopu Hotela nalazi se Hostel Josipdol, sa dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama prikladan za obitelji i veća društva kojima je fokus novogodišnja zabava.

Ambijent restorana, vrhunska gastronomska ponuda te nadasve profesionalno i ljubazno osoblje tradicionalno su pravi izbor tisućama naših gostiju. Kapacitet restorana je 350 sjedećih mjesta. Restoran je opremljen prostorom za glazbu i disco efektima!

Ima vlastito veliko parkiralište za osobna vozila i autobuse kao i 26.000 m2 okolnog prostora s uređenim dječjim igralištem, teniskim terenom, terenom na nogomet i mali nogomet, vlastitim poribljenim jezerom, a rijeka Munjava protiče zemljištem u duljini cca 300m.

Hotel je udaljen 90 km od Zagreba, autocestom A1 prema Splitu – izlaz Ogulin udaljenosti svega 5 km od pravca A1,  i pozicioniran je gotovo u središtu Hrvatske – točno na polovici puta između sjeverne i južne Hrvatske, na staroj magistralnoj  državnoj cesti Karlovac – Senj na najkraćem putu za Plitvička Jezera.