DOČEK 2024. u Hotelu GARDEN HILL 4* u Velikoj Gorici uz svečanu Novogodišnju večeru te odmor na bazi 1, 2 ili 3 noćenja s polupansionom uz wellness užitke, a sve za 2 osobe!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji.

30.12. nastup glazbenika Christian Ban na gitari ● 31.12. aktivnosti za ispraćaj stare godine: GIN radionica by Destilerija Brigljević iz koje je proizašao prvi hrvatski craft gin i bachata radionica – upoznajte osnove jednog od najpopularnijih plesova u svijetu ● 31.12. svečana Novogodišnja večera s osnovnim paketom pića tijekom večere, piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć + Acustic duo "Ana i Bruno" i DJ 01.01. Turopljski brunch - kasni doručak sa švedskog stola s bogatim izborom ● 30 minuta korištenja sauna i whirpool bazena po danu ● internet, parking i osiguranje tijekom boravka

Garden Hill 4* je novosagrađeni hotel, koji se nalazi u Velikoj Gorici, u neposrednoj blizini Međunarodne zračne luke Zagreb.

Raspolaže sa 39 soba i 6 apartmana, prostranim wellnessom, dvoranama za sastanke, manje seminare i konferencije te vrhunskim a lá carte restoranom baziranom na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

Restoran Hill je dio hotela Garden Hill. Uz bogati doručak za goste hotela, restoran nudi i bogati a lá carte jelovnik baziran na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta, i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja domjenaka, evenata i drugih svečanosti. 

Restoran je opremljen najmodernijom opremom za ozvučenje i prikaz. Veličinom od 290 m2 i 200 sjedećih mjesta ostavlja mogućnost organizacije raznih evenata i domjenaka, u stajaćem ili sjedećem obliku. Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta za okruglim stolovima.

Wellness hotela Garden Hill je osmišljen kako bi gostima omogućio relaksirajuće trenutke nakon dugačkog dana ili cjelodnevni užitak u slobodno vrijeme. Wellness se prostire na 400 m2 te ima finsku saunu i hidromasažnu kadu.