DOČEK 2024. u Vodicama - 2, 3 ili 4 polupansiona za 2 osobe u Villama Imperial, svečana novogodišnja večera u novootvorenoj konobi Imperial uz DJ-a ili restoranu Imperial uz Đanija Stipaničeva!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za odabranu opciju noćenja i datuma.

2, 3 ili 4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera; produljeni doručak 01.01. do 12 sati) ● smještaj u dvokrevetnoj sobi u Villi Imperial ● korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom i teretane ● besplatan parking ● rana prijava i kasna odjava ovisno o raspoloživosti ● 31.12. svečana večera i doček Nove godine uz pjenušac u novootvorenoj konobi Imperial u sklopu Imperial Park Hotela i DJ-a ili koncert Đanija Stipaničeva u restoranu Imperial Park Hotela ● 01.01. repriza dočeka Nove godine u restoranu Imperial Park Hotela

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

VILLE IMPERIAL

Hotel Imperial Vodice u svojoj ponudi ima smještaj u zasebnim objektima, uređenima u modernom stilu i idealni za smještaj i privatnost kakvu tražite. Ville su novo renovirane i uređene po najnovijim standardima, a svaka ima 21 sobu, od kojih 18 ima i pripadajući izlaz na balkon.

KONOBA IMPERIAL VODICE

Novootvorena konoba u sklopu hotela pruža jedinstveni doživljaj vrhunske gastronomije i ambijenta idealnog za proslave vaših posebnih trenutaka, bilo da je riječ o vjenčanjima, krštenjima, rođendanima ili domjencima. 

Konoba nudi  autentična jela koja će vam pričati priču o bogatoj kulturnoj baštini Dalmacije unutar jedinstvenog ambijenta uređenog u tradicionalnom stilu s detaljima luksuza.