Budite i Vi dio čarobnog Adventa u Opatiji i razmazite sva svoja osjetila u Hotelu Ambasador 5* uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom i bogate Wellness & SPA sadržaje, sve za 2 osobe...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS dijete do 7 godina starosti na pomoćnom krevetu (na upit, ovisno o raspoloživosti) ili sa roditeljima! Kupon vrijedi do 23.12.2023.

HOTEL AMBASADOR 5* nudi tradicionalnu eleganciju i izvrsnost usluge za doista nezaboravno iskustvo. Opatijski hotel s pet zvjezdica razmazit će vas vrhunskim sadržajima... 

Zadivljujući dizajn, sveobuhvatne aktivnosti i svježa domaća kuhinja pozivaju znatiželjne putnike da dožive Hotel Ambasador kao nikada prije. 

Među njegovim značajkama su prostrane i luksuzno opremljene 243 sobe i apartmana, najsuvremenije prostorije za sastanke, restorani svjetske klase i lounge bar, autentično spa iskustvo.

Očekuju Vas i božićni medenjaci i topli napitak - rum punč ili kuhano vino - jednom tijekom boravka...

... a besplatno možete koristiti fitness, spa & relax zonu te unutarnji bazen s grijanom morskom vodom!

Hotel Ambasador bit će ulaz u autentičnu avanturu, gdje gosti mogu doživjeti lokalne tradicije pomiješane s europskim luksuzom svjetske klase koji će zajamčeno stvoriti nezaboravne uspomene.

Hotel ima središnju lokaciju u blizini centra Opatije, ali ipak zadržava svoju privatnost. Nalazi se iznad privatne plaže i Lungomarea, 12 kilometara dugog šetališta na obali Jadranskog mora. 

Dvokrevetna SUPERIOR SOBA s pogledom na park/ulica površine 23,5 – 25,5 m2 pruža opuštajući pogled na zelene površine i njegovane parkove i vrtove. Soba je klimatizirana i opremljena s dva odvojena kreveta. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem. Miran, intiman ambijent sobe dodatno je poboljšan privatnim balkonom.

Hotel Ambasador nudi iskustvo objedovanja koje nije ništa drugo nego veličanstveno. Uživajte u vrhunskoj kuhinji i odličnoj usluzi u idealnom okruženju uz more u Kvarnerskom zaljevu – Opatija je savršeno mjesto za nevjerojatno gastronomsko iskustvo.

Hotel Ambasador posebno se ponosi vrhunskim Spa centrom ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije i okrjepu duše i tijela.

Spajanjem mentalnog i duhovnog - kroz ambijent, poseban pristup i specifične programe - nudi se sofisticirani, produbljeni i jedinstveni odnos prema njezi tijela i brizi za zdravlje. 

Spoznaja kako je za smiren i opušten osjećaj potrebno uspostaviti sklad energija dovela je do zamisli o jedinstvenim ambijentima, kreiranima po načelima čiji su temelji feng shui i space design, u kojima ćete se osjećati drugačije.

Od 01. prosinca do 7. siječnja najljepši Advent uz more blagdanskom će čarolijom oviti poznate lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetnu pozornicu, gradsku tržnicu i pitoreskno Volosko, ali i ponuditi niz uzbudljivih iznenađenja za sve posjetitelje... Više pogledajte OVDJE!