Uživanje na Bledu! 2 ili 5 noćenja uz Polupansion te korištenje wellnessa u Hotelu Krim***, popust na skijašku kartu za Krvavec i Vogel, sve za 2 osobe uz do 65% popusta! Iskoristivo do 28.02.15.!

256 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Simpatičan hotel Krim*** nalazi se u samom centru Bleda u Sloveniji! Grad je smješten na Bledskom jezeru, na 635 metara nadmorske visine u južnom dijelu Alpa, nadomak austrijske i talijanske granice! Ovu ponudu jednostavno ne smijete propustiti!

Za sve one koji traže opuštajući ili aktivan odmor svakako preporučujemo udoban i pristupačan smještaj u hotelu Krim*** u Sloveniji. Ovaj vrlo popularan smještajni objekt ima više od 50 godina tradicije u radu, a omiljeno je mjesto brojnih turista.

Možete odabrati između 2 opcije:

Opcija 1: 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u superior sobe uz polupansion (doručak i večeru), 1x kava i torta u baru hotela Krim, dvosatni ulaz (dnevno) u wellness hotela Krim.

Opcija 2: 6 dana i 5 noćenja u superior sobi za 2 osobe uz polupansion (doručak i večera), 1x kava i torta u baru hotela Krim, dvosatni ulaz (dnevno) u wellness hotela Krim.

Dodatne pogodnosti: 10% popusta na višednevnu kartu za skijalište Krvavec ili 15% popusta na dnevnu kartu za skijalište Vogel. 

Kravavec je uz Pohorje, jedno od najvećih skijališta, te već nekoliko godina uzastopce nosi titulu "najvikend skijališta" u Sloveniji.

Kupnjom ove ponude ostvarujete 10% popusta na višednevnu kartu za skijalište Krvavec ili 15% popusta na dnevnu kartu za skijalište Vogel.

Nakon skijanja opustite se u šetnji kraj jezera, bledskim kremšnitama, ili u nekom od pubova.

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 30 tak minuta laganog hoda! Hotel Krim*** je većim dijelom nedavno renoviran ( sobe )!

Hotel se posebno ističe iznimno ljubaznim osobljem i odličnom kuhinjom, a od dodatnih sadržaja ima sve što Vam srce poželi: hotelski restoran, bar, prostoriju za ski-opremu, mogućnost najma ski opreme i klizaljki, parkiralište uz hotel, parnu saunu (finska) te mogućnost masaže uz 10% popusta iz ove ponude.

Hotel Krim nudi više od 100- tinjak soba. Sve sobe su opremljene sa telefonom, satelitskom TV, kupaonicom sa kadom ili tušem i bežičnim pristupom Internetu. Većina soba ima balkon.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem br. tel. +386 4 579 70 00 ili e-mail: hotelkrim@hotel-krim.si!