[54% POPUSTA!] Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu poziva Vas na "kraljevski paket" revitalizacije lica - tretman mikrodemoabrazije i tretman dermoinfuzije kisikom!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.01.2024.

MIKRODERMOABRAZIJA - brz, efikasan i neinvazivan tretman kojim se polira i dubinski stimulira koža lica.

Iznimno je popularna zato što je učinkovita za sve tipove kože. To je nekirurška metoda pomlađivanja, brza, praktična i bezbolna. Koža nakon prvog tretmana odmah izgleda mlađe i glatka je. Ovim tretmanom ublažavaju se i uklanjaju bore i ožiljci, a ten postaje pročišćen.

Zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hranjivih tvari i kisika te bolji odvod limfe, što umanjuje mogućnost pojave novih akni. Dijamantna mikrodermoabrazija potpuno je bezbolna, dapače ugodna je zato što uz nju vežemo terapiju vakuumom, limfnu drenažu i lifting lica. Može se koristiti kao tretman u kurama ako uklanjamo bore, proširene pore, ožiljke od akni i slično. Kao zasebni tretman trenutno osvježava i oživljava lice. Ovo je tretmana koji je blag izvana, a izuzetno konkretan iznutra.

DEROINFUZIJA KISIKOM - tretman koji uklanja pigmenta, zatezanje kože, izbjeljivanje, pomlađivanje kože i akne.

Glavni cilj je snažno pomlađivanje kože uz poticanje metabolizama i razvoja novog kolagena s kisikom. Kisik najbolje djeluje na oporavak kože. Na površini kože stanice odumiru svakih 30 dana, a na njihovo mjesto dolaze nove.

Abrazija uklanja sloj mrtvih stanica i potiče obnovu kože. Koža se očisti od zadržanih nečistoća u porama. Ujedno se uklone manja površinska oštećenja i nepravilnosti kože. Kroz očišćenu kožu kisik bez zapreke prodire i dubinski nahrani te pomladi svaku stanicu. Nakon toga koža je znatno otpornija na štetne vanjske utjecaje. Zbog kisika koža sada izgleda puno bolje, a što je još važnije kvaliteta joj je također bolja. Metabolizam stanica se znatno ubrza, zbog čega sada koža izgleda svježije i blistavo. Tretman poboljšava ten jer kisik ubija bakterije koje žive duboko u porama gdje nema kisika.