[PROSINAC] Nezaboravan odmor u Ajdinovićima uz 3 dana i 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u turističkom naselju SRCA, SPA centar, sportske i zabavne aktivnosti, ZOO vrt...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi i jedini ALL INCLUSIVE CENTAR u BiH, a smješten u čudesnom prirodnom ambijentu koji gostima pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo! Kupon vrijedi do 29.12.2023.

ALL INCLUSIVE PONUDA

All inclusive aranžman gostima nudi tri obroka i neograničenu konzumaciju hrane na bazi švedskog stola koja neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtjevnije gurmane. Gosti mogu uživati u domaćim proizvodima karakterističnim za dato podneblje uz ostale delicije koje čine bogatu gastronomsku ponudu. Posebna pogodnost su besplatna alkoholna pića – točeno pivo te bijelo i crno vino.

Također, u dućanu SRCA gostima nudimo širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka, + sok od aronije i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz naše ponude.

SPA UŽITAK

U okviru ponude sveobuhvatnog resorta na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića. 

SMJEŠTAJ

Ajdinovići su s razlogom turističko naselje, jer nudimo nekoliko vrsta smještajnih kapaciteta, za svaki vid odmora i to: hotel, novi apart hotel, depadans u središtu Centra, bungalovi uz šetnice i jezera, planinske kuće okružene šumom ili luksuzne vile u tihoj zoni Centra. 

Hotelske sobe su opremljene po najvišim standardima i gosti koji žele boraviti u neposrednoj blizini usluga i sadržaja Centra onda je hotel pravi izbor.

Za bračne parove sa djecom, grupe prijatelja ili goste koji jednostavno preferiraju boravak u zasebnim jedinicama onda su planinske kuće, bungalovi i luksuzne vile prava stvar.

Sobe su opremljene po najsavremenijim standardima, te zavisno od broja kreveta sadrže: francuski ležaj, dvosjed, fotelju, TV, toalet, kupatilo, ormar za odjeću, balkon sa stolom i stolicama, pogled na bogato prirodno okruženje, besplatan parking.

Zimu i snježne padavine gosti mogu iskoristiti za sanjkanje i skijanje po već unaprijed pripremljenim stazama. Za djecu je dostupan i ski lift te cjelokupna oprema za skijanje uz besplatno korištenje. Također tokom zimske sezone, u skladu sa vremenskim prilikama, otvoreno je i klizalište za djecu i odrasle uz osiguranu opremu.

ZOOLOŠKI VRT

Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. Alpsko – Tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko – brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. 

Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su postali glavna atrakcija i miljenici gostiju.  

DODATNE AKTIVNOSTI

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom i motornim sanjkama, stolni tenis i stolni nogomet te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Kompleks SRCA opremljen je suvremenim sportskim terenima za veliki i mali nogomet, košarku, odbojku, tenis, rukomet, badminton, biciklističkim stazama. Iskoristite svoje vrijeme na pametan način, zabavite se i osvježite rekreacijom!