Popularne metode mršavljenja i oblikovanja tijela te uklanjanja celulita uz 12, 20 ili 16 tretmana u Beauty salonu Patrizia u Zagrebu uz do 60% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi isključivo za žene. Kupon vrijedi do 29.02.2024.

PATRIZIA beauty salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini posve prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. 

Ultrazvučni - kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Zbog tih karakteristika, stručnjaci je nazivaju i "brzom prirodnom liposukcijom" gdje nije potrebna operacija te postaje sve modernija u današnje vrijeme. Koriste se valovi niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože i pomaže u transformaciji vašeg tijela.

Presoterapija ili limfna drenaža je terapija čijom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. To je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Radifrekvencija je nekirurški lifting tijela radiovalovima kojim se regenerira prirodni kolagen i zateže opuštena koža, naročito nadlaktica, unutarnje strane bedra i trbuha. Radi se o dubinskom zagrijavanju tkiva, dok se površina ne zagrijava kao unutrašnjost. 

Zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu, dubljem sloju kože, dovodi do kontrakcije, a unesena toplina ubrzava metabolizam stanica i fibroblasta te se koža vidljivo zateže.