[NOVA GODINA] Novogodišnji odmor u Splitu uz 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u superior sobi queen bed i bocu šampanjca dobrodošlice u Luxury Rooms Lidija u starom dijelu grada...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuzne sobe Lidija smještene su starom dijelu grada Splita, jednom od najprestižnijih i najljepših stambenih dijelova grada pod nazivom Varoš... Kupon vrijedi od 30.12.2023. do 01.01.2024.

LUXURY ROOMS LIDIJA

Odlična lokacija svega 5 minute hoda od UNESCO-ve Palače čini ovu nekretninu najboljim izborom iznajmljivanja, bilo da putujete na posao ili za užitak.

Objekt se sastoji od 2 luksuzne queen sobe, opremljene profinjenim drvenim namještajem i modernim kupaonicama s dizajnerskom keramikom, tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama te zajedničkim prostorom.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, s besplatnom posteljinom i bežičnim pristupom internetu.

Varoš, nekada naselje koje su gradili lokalni farmi i ribari, a danas turističko središte grada s brojnim konobama, restoranima, kafićima, umjetničkim galerijama i malim trgovinama, to je četvrt u srcu Splita, gdje su povijest i tradicija spojeni zajedno stvorili autentičnu atmosferu na svakom koraku.

Labirint pješačkih uličica koji se vijugaju oko nekoliko povijesnih crkava postupno se uzdiže prema parku-šumi Marjan, zaštićenom prirodnom rezervatu nazvanu "pluća grada" od strane mještana. Idite van, istražite uske uličice obrubljene tradicionalnim kamenim kućama i dopustite da usvojite tipično lokalni način života prema kojem je Split poznat.