[ZIMA 2024.] Odmor u Slavoniji uz 1 ili 2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u Hotelu Villa Valpovo 4* i mogućnost organiziranih turističkih i gastronomskih tura...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 02.01. do 29.02.2024.

Hotel Villa Valpovo 4* smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom povijesnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Na bazi 60 godišnje tradicije u ugostiteljstvu i 20 godišnjoj hotelijerskoj  djelatnosti, po znanju i mogućnostima, spremni smo ponuditi široku lepezu usluga od autoriteta, sve začinjeno čarima slavonskog očuvanog ambijenta i prepoznatljive gastronomske ponude.

U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ostakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Mogućnost obilaska gradova Belišće i Valpovo, razgledavanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, posjet dvorcu, palači Gutmann i sličnim znamenitostima uz hotelskog vodiča; posjet Osječkoj tvrđi, vinskim cestama u Baranji, vinskim podrumima (uz prethodnu najavu hotelu, informacije i plaćanje na licu mjesta).