PodržimoNaše

Velika akcija Crnog Jaja i Abakus Vještačenja d.o.o.! Izrada energetskog certifikata za stan do 150m2 za samo 599 kuna ili za kuću do 250 m2 za samo 649 kuna! AMEX na 6 i Diners na 12 rata!

410 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top akcija sa našim provjerenim i pouzdanim partnerom! Imate kuću, stan ili poslovni prostor i trebate energetski certifikat koji ćete platiti daleko najmanje na tržištu? Iskoristite akciju Crnog Jaja i partnera Abakus Vještačenja doo!

Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas NE MOŽETE PRODATI SVOJ STAN ILI KUĆU, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!


Ponuda se odnosi samo na područje kontinentalne Hrvatske, cijela Hrvatska - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom.

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.


Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Abakus Vještačenja d.o.o. evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!

NAKON KUPNJE kupona pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime osobe koja je kupila certifikat, ime i prezime osobe na čije ime će glasiti certifikat, oib (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa prebivališta (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa nekretnine za koju se radi certifikat , kontakt broj telefona ili mobitela, KOD i ID KUPONA na e-mail: info@abakus-vjestacenja.hr i dobit ćete termin dolaska!