PodržimoNaše

Razveselite se za Božić uz tamburaški sastav Begini u Clubu&Loungeu Roko, u Zagrebu, za samo 20 kuna po osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

25.12.-og rezervirajte za tamburaški sastav iz Jastrebarskog koji se proslavio suradnjom s "Gazdama" i hit pjesmom "Za sve moje bivše"!

Ulaznica za koncert tamburaškog sastava Begini u Clubu&Loungeu Roko, 25.12.2014.

Tamburaški sastav „Begini“ iz Jastrebarskog započeo je sa svojim radom i nastupima 2002. godine. 

2006. godina postaje prekretnica u radu sastava kada i započinje suradnja s producentom tamburaške glazbe Darkom Derviševićem s kojim počinje i ozbiljniji rad sastava. U suradnji s Derviševićem, Jerry Grcevichem i TS “Gazde“ početkom 2009. godine „Begini“ izdaju svoj prvi album pod nazivom „Laži, laži dušo“.Početkom 2011. godine „Begini“  uvode u svoj sastav i bubnjara želeći svoj rad usmjeriti prema sasvim jednom novom stilu moderne tamburaške glazbe te počinje suradnja sa Damirom Popovićem iz TS „Gazde“ i Ivanom Zakom. Iste godine, nastupom na poznatom i najvećem festivalu tamburaške glazbe „Zlatne žice slavonije“ u Požegi sa pjesmom „Da si kraj mene“ izborili smo nastup u finalnoj večeri festivala te time napravili jedan od najvećih uspjeha sastava.

12. veljače 2012. godine velikim koncertom koji se održao u „Princess“ centru u Jastrebarskom obilježili smo 10 godina postojanja i rada TS „Begini“. Uz nas su na koncertu, uz našu pratnju, nastupili kao gosti kvartet „Gubec“, Stjepan Jeršek „Štef“, Ivan Zak i Antonija Šola te tamburaški sastavi „Gazde“ , „Tamburaši za dušu“ i ŽVS „Gouriena“.

2012. godine pjesmom „Za sve moje bivše“ po drugi puta nastupamo na festivalu „Zlatne žice Slavonije“ u Požegi  kada ponavljamo uspjeh iz 2011. godine te smo ponovno izborili nastup u finalnoj večeri festivala. Pjesma „Za sve moje bivše“ postaje naš prvi veći uspjeh te za nju snimamo i svoj prvi spot.

Krajem 2012. godine počinjemo s radom na novom albumu u suradnji sa Ivanom Zakom koji bi trebao izaći tijekom  2013. godine.

Radom na novom albumu počinje i naš rad na razvoju novog i modernog smjera tamburaške glazbe.